Littekens verwijderen

Alles over littekens 

Littekens zijn het gevolgd van beschadiging van de huid en kennen verschillende oorzaken:

- Striae
- Door operatiewonden
- Door snijwonden
- Door brandwonden
- Acne littekens

De oplossing tegen littekens? 

Welke behandeling voor jou geschikt is hangt af van het soort litteken. Tijdens het intakegesprek bekijkt de huidtherapeut de huid die je wil laten behandelen en stelt een persoonlijk behandelplan op. Benieuwd naar onze verschillende behandelmethoden.

 

MET MICRONEEDLING DERMAPEN-4

Littekens van acne en puistjes verwijderen we met de dermapen-4. Hoe jonger de littekens hoe beter we ze kunnen behandelen. Daarnaast worden grove poriën fijner. De littekens verminderen en je krijgt weer een gladde huid. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid tevens zal verjongen.

Waarom de microneedling met Dermapen 4™?De Dermapen 4™ is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling. Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten voor het verwijderen van littekens. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.

Behandeling prijs v.a € 150